Filtrare

Taxe de transport

Super Oferta

  Oferta a expirat

* in limita stocului disponibil
Strune rapitori

Strune pentru rapitori

Strune rapitori 

Se afiseaza 1-5 din 5 articole
  • Strune realizate din aliaj de otel care consta in 48 de microfibre impletite. Sunt foarte moi si elastice, rezistente la toate tipurile de deformare si isi pastreaza proprietatile dupa ce au fost expuse la sarcini grele in falcile unui pradator mare. Culoare: verde Marime: 15 cm Greutate: 6 kg 2 buc/plic Pretul afisat este pentru 2 buc.

  • Strune realizate din aliaj de otel care consta in 48 de microfibre impletite. Sunt foarte moi si elastice, rezistente la toate tipurile de deformare si isi pastreaza proprietatile dupa ce au fost expuse la sarcini grele in falcile unui pradator mare. Marime: 23 cm Culoare: verde Greutate: 12 kg 2 buc/plic Pretul afisat este pentru 2 buc.

  • Strune realizate din aliaj de otel care consta in 48 de microfibre impletite. Sunt foarte moi si elastice, rezistente la toate tipurile de deformare si isi pastreaza proprietatile dupa ce au fost expuse la sarcini grele in falcile unui pradator mare. Marime: 15 cm Culoare: verde Greutate: 12 kg 2 buc/plic Pretul afisat este pentru 2 buc.

  • 72 buc/plansa Culoare: verde

Se afiseaza 1-5 din 5 articole