Lansete crap

O lansetă de crap bună nu este chiar cel mai simplu de obținut lucru. Pescuitul la crap necesită o anduranță deosebită. Greutățile lansate sunt, de obicei, mari iar lansările la distanță pot fi adesea cheia succesului. Când capturile își fac prezența, drill-urile pot fi solicitante, atât pentru pescar, cât și pentru lansetă, mulinetă, fir sau ac...

O lansetă de crap bună nu este chiar cel mai simplu de obținut lucru. Pescuitul la crap necesită o anduranță deosebită. Greutățile lansate sunt, de obicei, mari iar lansările la distanță pot fi adesea cheia succesului. Când capturile își fac prezența, drill-urile pot fi solicitante, atât pentru pescar, cât și pentru lansetă, mulinetă, fir sau ace. 
Aceste cerințe impun utilizarea unei lansete capabile să preia sarcini foarte mari dar să și asigure suficientă flexibilitate în lupta cu peștele.
Trebuie de asemenea avut în vedere faptul că prtidele de pescuit la crap sunt, în general, lungi. Uneltele de pescuit trebuie să reziste și condițiilor atmosferice, pot sta cu zilele în bătaia soarelui, în ploaie sau la temperaturi extreme.

Mai multe

Lansete crap 

pe pagina
Se afiseaza 1-12 din 72 articole
Se afiseaza 1-12 din 72 articole