Daiwa EXCELER SPIN este o lanseta clasica de spining, usor de folosit cu orice naluca artificiala, de la voblere, linguri sau shaduri (recomandat cele de 8-12 cm,).

Blankul este construit din carbon High Modulus, este subtire, bine echilibrat. Actiunea varfului este rapida.

Este echipata cu accesorii de inalta calitate: mandrina Fuji, maner de pluta rezistent, inele din oxid de titaniu, avand inel de pornire cu picior dublu si restul inelelor cu un singur picior.

Lungimea de 2,70 m o face ideala pentru pescuitul de pe mal, asigurand posibilitatea unor lansari lungi. Blankul de calitate reduce oscilatiile varfului, ceea ce ii confera pescarului un control ridicat asupra peciziei de lansare. Lanseta ofera o rezeva de putere ce permite controlul celor mai mari stiuci.

Este potrivita pentru stiuca, salau, biban sau pastrav.

Caracteristici:

Cod producator: EXS902MFS-AD
Tip pescuit: spinning
Actiune: rapida
Lungime: 2,70 m
Putere de aruncare: 10-40 gr
Numar tronsoane: 2
Lungime de transport: 1,40 m
Greutate: 175 gr
Mandrina: Fuji
Numar inele: 8
Blank: Carbon High Modulus
Material maner: pluta de calitate, superfinisata

Vine echipata cu o husa rezistenta si eleganta.

Review:

Am folosit-o in mai multe ocazii, la stiuca, avat si salau. Paleta larga de greutati, intre 10 si 40 de grame este cate se poate de reala. Lanseta ofera suficienta finite pentru aruncarea cu naluci mai usoare, de 10-13 grame (varful este la fel de subtire ca al altor lansete de putere mai mica) dar as spune ca se comporta excelent care intervalul superior de greutate. Iti permite lansari lungi, iar capacitea buna a blancului de a reduce oscilatiile iti confera precizie.

In lupta cu pestele lanseta se comporta, de asemenea, excelent. Atat lungimea cat si rezerva de putere ajuta la un control foarte bun chiar si in cazul stiucilor mari si nabadaioase.

Acesta este poate lucrul cel mai frumos la aceasta lanseta: are o rezerva de elasticitate uimitoare. Este pregatita in orice moment sa preia socuri, chiar si atunci cand tensiunea in ansamblul varga-fir este foarte mare. Acest aspect este foarte important, mai ales in pescuitul la stiuca.

Blancul este gol, din carbon, ceea ce o face o lanseta destul de usoara. Dupa partide de 6-8 ore, in ciuda lungimii lansetei si a aruncarilor la distanta, nu am resimtit o oboseala foarte intensa, ci dimpotriva, as fi putut continua inca alte ore.

In concluzie, EXCELER SPIN reprezinta o optiune foart buna pentru pescarii la spinning de pe mal, mai ales in privinta raportului calitate / pret. Pentru categoria sa de pret este o optiune excelenta.

Materialele folosite sunt de calitate, cu siguranta nu la fel de performante ca la rivalele mai scumpe (precum fantastica DAIWA TOURNAMENT AGS) care beneficiaza de materiale sau tehnologii superioare, inele cu frame din fibra de carbon etc. dar pentru pretul sau EXCELER SPIN este, pe buna dreptate, una dintre optiunile cele mai populare.