Si aceasta famile de voblere de la Salmo se produce in mai multe culori, ceea ce inseamna diferente de utilizare si performante, in functie de lumina exterioara, de soare sau timp innorat sau in functie de speciile de maruntis care fac deliciul stiucilor locale sau de preferintele de moment ale rapitorului.

De aceea, review-ul se refera doar la doua dintre culori, pe una dintre dimensiuni, nu la intreaga familie. Variantele folosite pentru teste sunt cele de 10 cm (cod SK10F) in culorile:

Holo Gray Skinner

HGS = Holo Gray Skinner

Real Roach (Babusca)

RR = Real Roach (Babusca)

1. Despre seria Salmo Skinner

Seria Salmo Skinner a fost lansata in 2004 si include sase culori. Dimensiunile disponibile sunt: 10, 12, 15 si 20 cm. Ancorele din dotare sunt de cea mai buna calitate: Black Nickel VMC.

In multe dintre topurile pe care le-am gasit pe site-urile romanesti dar si europene de spinning, sunt prezente trei dintre variantele de culoare ale Salmo Skinner SK10F: Real Roach (Babusca), Real Grey Shiner (RGS) si Holo Gray Skinner (HGS).
Secventa "10F" din cod semnifica faptul ca este vorba despre varianta de 10 cm, floating. De altfel, singuravarianta disponibila este floating.

2. Eficienta

...

3. Castabilitate

...

4. Link-uri

http://www.salmo.com.pl/en/skinner

5. Pagina produsului: Salmo Skinner SK10F