Vobler Salmo Hornet H3S 3,5 cm Sinking

Salmo Hornet este cea mai populara naluca autohtona; si-a castigat renumele printr-o constructie unica si o paleta de culori incredibil de bogata.

Mai multe detalii

Fisa tehnica

Lungime3.5 cm
Greutate2.6 g
Ancore1 ancora nr. 10
VersiuneSinking
Adancime spinning1.5 m
Adancime trolling2 m

Informatii

Salmo Hornet nu si-a caștigat reputatia ca cel mai bun crankbait din lume pentru nimic! Milioane de Hornet sunt în mâinile pescarilor în zeci de țări și în fiecare zi ele prind, ajutând pescarii să-și îndeplinească visele de a prinde pestele cel mare.

Din momentul introducerii sale pe piata, inca din 1995, Hornet a fost un best-seller absolut in gama lui. Sunt disponibile sase dimensiuni, in variantele sinking (S), floating (F) și super deep runner (DST) si multe culori disponibile care fac această serie de naluci una de neinlocuit atat pentru profesionisti, cat si pentru incepatori.

Cum se foloseste

Salmo Hornet sunt excelente pentru pescuitul in ape curgatoare la suprafaţa apei; viteza de recuperare trebuie sa fie un pic mai mare decat cea a curentului apei. Funcţionează foarte bine si la adancimi mai mari, stopati naluca in locurile mai adanci unde va asteptati sa gasiti pestii mai mari. Pe ape stătătoare se poate pescui atat cu metoda trolling, cat si cu metoda casting. Utilizarea echipamentului potrivit este absolut vitala, lansete light si sensibile, agrafe si vartejuri mici si cel mai fin fir vor face diferenta!

2 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: