Lanseta C.E. Double Tip Heavy Mareste

Lanseta Carp Expert Double Tip Heavy 3.60 m

13394-360

Carp Expert Double Tip reprezintă noutatea absolută din peisajul românesc în materie de lansete. Cu lanseta Double Tip avem în faţă două lansete, una pentru pescuitul exclusiv la crap şi una pentru pescuitul la feeder.

Mai multe detalii

Fisa tehnica

Tip pescuitboilie crap
Lungime3.60 m
Greutate lansare3lb

Informatii

Nu de puţine ori socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din târg, iar o partidă de pescuit la crap cu boilies la mare distanţă nu a dat rezultate, în schimb o simplă abordare la feeder a făcut diferenţă. Lansetele Double Tip au fost lansate exact din aceste motive. Double Tip se adresează şi pescarilor cu experienţă, astfel au fost create trei variante pentru lungimea de 3.60m. Acestea au acţiune heavy pentru varianta de 3 lb şi extra heavy pentru variantele de 3.5 şi 4 lb. Sunt construite din carbon IM12 ceea ce le face extrem de uşoare şi rezistente totodată. Lansetele sunt compuse din trei tronsoane pentru pescuitul la crap, un tronson scurt pentru feeder şi două vârfuri de semnalizare cu acţiuni diferite.
Aceste lansete au fost concepute pentru a ajuta pescarul să aibă capturi chiar şi în cele mai dificile zile când peştii refuză momelile mari, iar o regândire tactică este necesară, mai exact o schimbare de la un pescuit la distanţe mari la unul mai fin şi mai aproape de mal.

30 alte produse in aceeasi categorie: