LANSETA CARP EXPERT UNI TELE Mareste

LANSETA CARP EXPERT UNI TELE 2.40 m

12164-240

Lanseta telescopica ușor de transportat, care are mai multe segmente, este rezistenta la uzura, iar varful lansetei este sensibil.

Mai multe detalii

Fisa tehnica

Lungime2.40 m
Lungime de transport60 cm
Nr. segmente7
Greutate lansare20-40 g

Informatii

Datorită carbonului de IM 6, lansările cu acest băț vor fi precise. Iar după înțeparea peștelui, lanseta se va comporta cu destulă flexibilitate la forța generată de peștele aflat în cârlig. Astfel, putem fi siguri că nu vom avea pierderi de pești din cârlig ce s-ar putea datora flexibilității scăzute a lansetei.

Cu excepția segmentului de la baza lansetei, pe toate celelalte au fost montate inele, astfel că lanseta va prelua acea parabolă, în timpul lansării sau în timpul drilului.

Variantele mai scurte sunt perfecte pentru pescuitul la plută sau spining în spații înguste. Modelele mai lungi sunt bune pentru pescuitul la grund, chiar și până la distanțe de 80 metri, sau putem pescui la plută culisantă în fața stufului la crap.

Inelele căptușite SIC nu deteriorează firul nici la lansări și nici în timpul drilului, astfel putem preveni pierderile de pește ce pot surveni din această cauză. De remarcat, este inelul din vârful lansetei căptușit SIC, care își înconjoară soclul în care este prins și la orice unghi dirijat în jos, protejează firul împotriva deteriorării.

Suportul pentru mulinetă dă într-adevăr un aspect plăcut lansetei, al cărui mâner de plută combinată cu duplon este atât estetic, dar și plăcut în timpul utilizării.

18 alte produse in aceeasi categorie: