LANSETA ET SOLENA SURF Mareste

Lanseta ET Solena Surf 4.5 m

13589-450

Lansetă pentru lansări mari, ce dispune de mâner gol, iar suportul pentru mulinetă se situează la o distanță considerabilă de capătul inferior al lansetei.

Mai multe detalii

Fisa tehnica

Lungime4.50 m
Greutate760 g
Lungime de transport157 cm
Nr. segmente3
Greutate lansare100-250 g

Informatii

În special, se folosesc la pescuitul maritim, de pe țărm unde țelul este de a lansa cât mai departe, atingerea acelor locuri unde staționează peștii și sunt excluse deja efectele negative ale valurilor.

Varianta adaptată pescuitului peștilor pașnici este ET Solena Surf (bineințeles, că o putem folosi și pe mare).

Dispune de o putere de lansare moderată (100-250g), dar care deja destul de puternică, ca să putem lansa cu ea plumbi de crap la distanțe de peste 100 metri, dar, totodată, dispune de rezistența necesară pentru driluri, două lucruri care sunt importante într-un pescuit de succes.

Primul inel dinspre mâner este situat destul de departe de mulinetă, lucru ce ne arată, și faptul că pe primul tronson de lansetă nici nu se găsește inel.

Materialul din care este fabricat este carbon IM8, ce asigură rezistența necesară în timpul lansărilor. Grosimea peretelui, din valorile rezultate în urma măsurătorilor, ne indică că acesta este destul de groasă, astfel că riscul ruperii lansetei în timpul lansărilor forțate să se minimalizeze.

Șirul inelelor SIC asigură alunecarea lină a firului.

În ce privește montura finală, pragul inferior la grosimea firului principal se situează la valoarea de 0,25 mm. Folosirea firului înaintaș este obligatorie!

Fitingurile sale consolidate sporesc durabilitatea lansetei.

18 alte produse in aceeasi categorie: