Mulineta CARP EXPERT Neo Runner Mareste

Mulineta CARP EXPERT Neo Runner

20123-600

Lanseta poate fi folosita feeder, cu o lanseta telescopica si cu lansete boilie.

Raport recuperare: 5,1:1

Mai multe detalii

Fisa tehnica

Marime tambur6000
Raport de recuperare5,1:1
Greutate427 g
Rulmenti9+1
Material mulinetagrafit
Capacitate tambur0,35 mm/ 190 m

Informatii

Tambur conic și frână suplimentară bait runner, în schimb nu este vorba de o mulinetă supradimensionată, astfel că o putem folosi la următoarele metode de pescuit:

Method feeder.

În cazul în care nu avem nevoie de lansări lungi de pe mal, își face cu brio treaba. Nu este foarte grea (427 g), astfel că o putem folosi și cu lansete mai subțiri, mai ușoare. Nu-i va strica distribuția de greutate. Mai ales va sta bine pe lansete medium și medium-heavy. 

Pescuitul la grund chiar și cu o lansetă telescopică.

Echipament simplu și sigur, o putem folosi cu încredere cu lansete din două bucăți sau chiar telescopice. Tamburul este destul de încăpător, încât o putem folosi și cu linii mai groase (de 0,30 mm).

Poate fi folosită și cu lansete boilie mai subțiri, mai fine.

Dacă nu vrem să lansăm departe, dar avem nevoie de bait runner, de un echipament sigur, atunci de ce ne-am strica distribuția de greutate al lansetei noastre cu o mulinetă mare și grea. Doar montăm Carp Expert Neo Runnerul 6000 și putem să pescuim comod.

Privind parametrii tehnici, dispune de o distribuție obișnuită, cu un ax din oțel potrivit de gros și cu o manivelă prinsă precis.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: