MULINETA CARP EXPERT NEO EXTREME LONG CAST  9000 Mareste

MULINETA CARP EXPERT NEO EXTREME LONG CAST  9000

20855-101

Mulineta Carp Expert Neo Extreme Long Cast 9000 a intrat în categoria mulinetelor long-cast.

Mai multe detalii

Fisa tehnica

Marime tambur9000
Raport de recuperare4,1:1
Greutate815 g
Rulmenti4+1
Material mulinetagrafit
Tambur principalmetalic
Capacitate tambur0,40 mm/ 280 m

Informatii

Dispune de un tambur de mărime extra, de pe care firul „curge” ușor, iar pentru că mulineta ridică încet tamburul în timpul folosirii, firele sunt frumos așezate pe tambur, una lângă alta. Tamburul mare și inelul de bază larg, aproape că sunt deajuns pentru lansări extra mari.

Dispune de o manivelă robustă, care este importantă deoarece, de multe ori, trebuie să recuperăm plumbi de peste 100 grame și ca acest lucru să meargă cât mai ușor avem nevoie de o manivelă puternică. Să recunoaștem, cu mulinetele mai vechi acest lucru era mult mai greoi de efectuat.

Încape mult fir pe tambur, un criteriu foarte important pentru mulinetele long-cast. Dar ce se întâmplă dacă nu doar departe vrem să lansăm, ci trebuie să recuperăm un fir mai lung. Din fir de 0,40 mm se poate încărca 280 metri pe tambur, care este de ajuns pentru recuperare, mai ales dacă punem un fir mai subțire.

Mulineta dispune de 8+1 rulmenți, de pick-up masiv și rolă de ghidaj cu rulment. 

Dacă ne-am dori o mulinetă bine concepută, cu mare încredere optați pentru CXP Neo Extreme Long Cast 9000, cu siguranță nu veți regreta.

30 alte produse in aceeasi categorie: