Mulineta CARP EXPERT LONG CAST 9000 Mareste

Mulineta CARP EXPERT LONG CAST 9000

20201-900

Noutatea lui 2017!  Lansările de peste 100 de metri necesită mulinetă cu o construcție și componente speciale.

Aceste necesități se întrunesc în mulineta Carp Expert 9000.

Mai multe detalii

Fisa tehnica

Marime tambur9000
Raport de recuperare4,6:1
Greutate720 g
Rulmenti5+1
Material mulinetagrafit
Tambur principalmetalic
Capacitate tambur0,40 mm /380 m

Informatii

Tamburul conic are următoarele mărimi: diametrul inferior măsoară 74 mm, iar cel superior 72 mm. Rata de recuperare a firului este de 4,6:1. Astfel, cu o singură învârtire a manivelei recuperăm 1 metru de fir!, dacă umplem tamburul cu fir până la capăt. Deci firul curge ușor de pe tamburul uriaș, putem lansa departe cu ea, și datorită raportului bun de recuperare firul este repede repus pe tambur.

Sistemul lamelar uriaș de frânare lucrează cu precizie, nu se blochează. Rola de ghidare a firului este prevăzuta cu rulment, funcționează bine, iar brațul pick-up-ului sugerează stabilitate. Axul este gros de 5 mm, deci nu se va îndoi nici la forțe mai mari. Rotorul este țeapăn, fără joc.

Manivela merită atenție deosebită! Integral din metal prelucrat, frumos executat, impunând putere pe lângă aspectul plăcut pe care îl are. Nu-i crează probleme recuperarea monturilor de 100-200 grame.

Unitatea interioară bazată pe un disc mare conferă rezistență și fiabilitate mulinetei.

În general, putem spune că am găsit o mulinetă foarte sigură pentru pescuitul la crap, care (și aceasta este doar o opinie subiectivă) este perfectă și pentru pescuitul somnului.

30 alte produse in aceeasi categorie: