Mulineta ET Black Fighter Feeder Runner 7000

20854-070

Raport recuperare: 5,2:1

Mai multe detalii

Fisa tehnica

Marime tambur7000
Raport de recuperare5,2:1
Rulmenti5+1
Tambur principalaluminiu
Capacitate tambur0,30 mm/290 m

Informatii

Este o mulinetă modernă destinată pescuitului la feeder, creată după un concept modern ce are în vedere lansările de precizie la distanțe lungi. Mulineta este echipată cu 6 rulmenți, 5 în punctele cheie ale angrenajelor și un rulment în interiorul galetului. Sistemul antiretur este foarte precis.

Corpul mulinetei este construit din grafit, fapt ce îi conferă o rezistență și robustețe ridicată, paralel cu un finisaj de excepție. Frâna frontală este echipată cu reglaj micrometric de precizie și finețe în același timp. Frâna de atac – Baitrunner, este pozitionată posterior şi oferă de asemena un reglaj de fineţe. Raportul de recuperare este de 5,2:1. 

Tamburul mulinetei este confecţionat din aluminiu şi are profil alungit cu buza îngustată, ambele caracteristici vizând reducerea frecării firului la lansare, favorizând astfel lansări de precizie la distanțe apreciabile. Mulineta este prevăzută cu tambur de rezervă din grafit. Pick-up-ul și galetul cu rulment în interior, sunt supradimensionate în aceeași idee de a reduce frecarea firului, atât la lansare, cât și la recuperare. Manivela este din aluminiu, cu un design ergonomic și poate fi montată atât pe partea dreaptă, cât și pe cea stângă  a mulinetei, grație sistemului de prindere cu șurub. Mânerul manivelei este supradimensionat şi este confecţionat dintr-un material ce oferă o priză foarte bună chiar şi atunci când este ud.

Mulineta Black Spider Feeder Runner 7000 este o mulinetă robustă, rezistentă, cu un design atrăgător și greutate redusă, recomandată pentru pescuitul la feeder  și nu numai.

 

22 alte produse in aceeasi categorie: