Pret redus! Mulineta CARP EXPERT DOUBLE-SPEED 5000 Mareste

Mulineta CARP EXPERT DOUBLE-SPEED 5000

20635-500

Mulineta CARP EXPERT DOUBLE-SPEED satisface toate cerințele impuse de un pescuit la feeder de înaltă calitate.

Mai multe detalii

169,00 lei

-90,00 lei

259,00 lei

Fisa tehnica

Marime tambur5000
Raport de recuperare6,3:1 sau 4,3:1
Greutate520 g
Rulmenti9+1
Material mulinetaGrafit
Tambur principalaluminiu
Capacitate tambur0,35 mm / 180 m; 0.40 mm/140 m; 0.50 mm/100 m
Altele2 tamburi de rezerva din grafit

Informatii

Rulează absolut neted și fără vibrații și este foarte silențioasă. Mecanismul de rulare bazat pe 9+1 rulmenți va mulțumi și pescarii exigenți.

Mânerul CNC are în compoziție aluminiu, butonul de prindere este ergonomic alcătuit din material EVA. Tamburul, la fiecare variantă, este din aluminiu presat la rece, foarte ușoară. Mulineta mai are și doi tamburi de rezervă din grafit, foarte rezistentă și, de asemenea, foarte ușoară.

Baitrunner-ul lui Double Speed poate fi reglat cu precizie, structura permite pescarului poziționarea pe o scară largă a forței motrice. Precizia, finețea frînei principale este uimitoare, într-adevăr putând concura cu cele mai serioase mulinete japoneze oricând și oriunde!

Se știe că, dispozitivul baitrunner datorită materialelor de construcție ridică masa acestor genuri de mulinete. În cazul lui Double Speed pe lângă dispozitivul baitrunner, dispozitivul de interschimbare a rapoartelor de recuperare abia a mărit greutatea mulinetei! 

La încărcarea tamburului cu fir, am folosit pentru prima oară mecanismul de interschimbare al vitezelor. Datorită vitezei ridicate de recuperare încărcarea tamburului a durat foarte puțin timp, o rolă de 150 metri de fir feeder l-am încărcat în câteva clipe. Profilul firului încărcat a ieșit și așa foarte bine!

25 alte produse in aceeasi categorie: