Pret redus! MULINETA BLACK FIGHTER SPIN Mareste

Mulineta BLACK FIGHTER Spin 1000

20762-100

Mulineta Black Fighter Spin este destinată pescuitului la spinning ce are în vedere lansările de precizie la distanțe lungi. 

Mai multe detalii

Fisa tehnica

Tip pescuitSpinning
Marime tambur1000
Raport de recuperare5,2:1
Greutate252 g
Rulmenti5+1
Material mulinetagrafit
Tambur principalmetalic
Capacitate tambur0,23 mm/120 m

Informatii

Este echipata cu 6 rulmenți, 5 în punctele cheie ale angrenajelor și un rulment în interiorul galetului. Sistemul antiretur este foarte precis. 

Corpul mulinetei este construit din grafit fapt ce îi conferă o rezistență și robustețe ridicată, paralel cu un finisaj de excepție. Frâna este poziționată frontal și este echipată cu reglaj micrometric de precizie și finețe în același timp. Raportul de recuperare pentru toate modelele disponibile este de 5,2:1.

Tamburul mulinetei este metalic și are buza aplatizată,  vizând reducerea frecării firului la lansare, favorizând astfel lansări de precizie la distanțe apreciabile. Designul tamburului permite folosirea atât a firelor monofilament cât şi a celor textile, multifilament. De asemena tamburul este perforat pe circumferința bazei pentru a reduce greutatea de ansamblu a mulinetei. Pick-up-ul și galetul cu rulment în interior, sunt supradimensionate în aceeași idee de a reduce frecarea firului, atât la lansare cât și la recuperare. Manivela este metalică este pliabilă, are un design ergonomic și poate fi montată atât pe partea dreaptă cât și pe cea stângă  a mulinetei, grație sistemului de prindere cu șurub. Mânerul manivelei este confecţionat dintr-un material ce oferă o priză foarte bună chiar şi atunci când este ud.

Mulinetele Black Fighter Spin sunt o serie de mulinete robuste, cu un design ergonomic şi aspect atrăgător, corp din grafit, rezistent, tambur metalic, au 6 rulmenţi și sunt recomandate pentru pescuitul la spinning. 

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: