Mulineta CARP EXPERT DOUBLE-SPEED 6000 Mareste

Mulineta CARP EXPERT DOUBLE-SPEED 6000

20635-600

Aspectul exterior de un mat negru conține în interior toate cele necesare unei mulinete moderne ce satisface toate cerințele impuse de un pescuit la feeder de înaltă calitate. Rulează absolut neted și fără vibrații și este foarte silențioasă. Mecanismul de rulare bazat pe 9+1 rulmenți va mulțumi și pescarii exigenți.

Mai multe detalii

Fisa tehnica

Marime tambur6000
Raport de recuperare6,7:1 sau 4,7:1
Greutate545 g
Rulmenti9+1
Material mulinetagrafit
Tambur principalaluminiu+grafit
Capacitate tambur0,40 mm / 220 m

Informatii

Mânerul CNC are în compoziție aluminiu, butonul de prindere este ergonomic alcătuit din material EVA. Tamburul, la fiecare variantă, este din aluminiu presat la rece, foarte ușoară. Mulineta mai are și un tambur de rezervă alcătuit din grafit/ABS, foarte rezistentă și, de asemenea, foarte ușoară.

Baitrunnerul lui Double Speed poate fi reglată cu precizie, structura permite pescarului poziționarea pe o scară largă a forței motrice. Precizia, finețea frînei principale este uimitoare, întra-devăr putând concura cu cele mai serioase mulinete japoneze oricând și oriunde!

Se știe că, dispozitivul baitrunner datorită materialelor de construcție ridică masa acestor genuri de mulinete. În cazul lui Double Speed pe lângă dispozitivul baitrunner, dispozitivul de interschimbare a rapoartelor de recuperare abia a mărit greutatea mulinetei! 

La încărcarea tamburului cu fir, am folosit pentru prima oară mecanismul de interschimbare al vitezelor. Datorită vitezei ridicate de recuperare încărcarea tamburului a durat foarte puțin timp, o rolă de 150 metri de fir feeder l-am încărcat în câteva clipe. Profilul firului încărcat a ieșit și așa foarte bine!

30 alte produse in aceeasi categorie: