MULINETA Carp Expert NEO FEEDER RUNNER  6000 Mareste

MULINETA Carp Expert NEO FEEDER RUNNER  6000

20752-061

Mulineta Carp Expert Feeder Runner s-a înnoit!

Pe lângă aspectul cunoscut, se asociază un tambur de grafit și mai masiv, asfel mulineta funcționează și mai lin și a devenit și mai rezistentă la uzură.

Mai multe detalii

Fisa tehnica

Marime tambur6000
Raport de recuperare5,2:1
Greutate485 g
Rulmenti6
Material mulinetagrafit
Tambur principalmetalic
Capacitate tambur0,25 mm/200 m

Informatii

Mai trebuie amintit că mulineta dispune de 6 +1 rulmenți, de un pick-up estetic. 

Varianta îmbunătățită poate fi achiziționată în două modele (5000-6000), care satisfac cerințele pescarilor la tehnica medium și heavy feeder. Pe varianta mai mică, din firul de 0,25 mm poate fi încărcat pe tambur 170 metri, pe când pe cel mai mare 200 metri. Deci, v-om avea destul fir pentru lansări mai mari, astfel încât să ne rămână și fir în rezervă în caz de dril cu un pește mai răsărit. Tamburul este la fel de joasă precum la vechiul model, astfel că o putem folosi și cu fire textile ca și înaintaș, nu v-or păți nimic nici mulineta, dar nici firul.

Cu ajutorul frânei precise pe față, putem regla puterea de frânare dorită, iar bait runnerul se reglează în partea din spate a mulinetei.

În concluzie, avem o mulinetă precisă, la un preț acceptabil, de care dacă avem grijă și o întreținem cum trebuie putem să ne bucurăm de ea mulți ani.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: