MULINETA KAMASAKI COMET RUNNER 5000 Mareste

MULINETA KAMASAKI COMET RUNNER 5000

20750-052

Mulineta Kamasaki Comet Runner este o mulinetă de uz general excelentă deoarece o putem folosi la mai multe tehnici de pescuit.

Mai multe detalii

Fisa tehnica

Marime tambur5000
Raport de recuperare5,2:1
Greutate550 g
Rulmenti7+1
Material mulinetagrafit
Tambur principalmetalic
Capacitate tambur0,28 mm/ 280 m

Informatii

Să vedem pentru fiecare tehnică ce avantaje dispune:

Pescuit la grund: tambur de metal clasic conceput, pe care se poate încărca destul chiar și din firele mai groase (de 0,30 mm). Bait runner-ul ne ajută, atunci când nu putem reacționa imediat la trăsătură, și pe urmă nu suntem nevoiți să căutăm lanseta pe fundul apei.

Pescuit la plută: Ca și în cazul pescuitului la grund, o putem folosi și cu fire mai groase. Deoarece nu avem nevoie de bait runner, dacă nu o folosim, este ca și cum am pescui cu o mulinetă cu frână pe față.

Pescuit la feeder: Mulineta vorbește de la sine: mulți rulmenți, funcționare lină, frână bait runner precisă. Astfel că putem folosi cu ea și fire subțiri, cu înaintaș din fir textil.

Pescuit la crap: Bine-bine, poate că nu e cea mai bună alegere pentru această tehnică dar dacă cineva vrea să încerce această tehnică, atunci de ce nu?! Dispune de bait runner, astfel că o putem folosi și cu avertizor electronic. Poate fi folosită la pescuitul plantat, sau cu lansări mai scurte ale monturii.

Pescuitul la răpitor: Binențeles această mulinetă „merge” pentru pescuitul cu peștișori vii, atât la plută, cât și la grund. Putem s-o echipăm cu fir mai gros, căci bait runner-ul ne ajută ca agățarea să nu dureze doar câteva secunde.

Nici nu se pune întrebarea, că această mulinetă este una din cea mai bună alegere din gama mulinetelor universale. Fire întinse!

30 alte produse in aceeasi categorie: